Hava Durumu

Gururluyuz!

Bursaspor'u A Milli Takım'da temsil eden üç futbolcudan kaptan Ertuğrul Ersoy ve Aytaç Kara, Ay Yıldızlı formayı giymenin her futbolcunun hayali olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gururluyuz!

ONURLU BİR GÖREV

Bursaspor'u A Milli Takım'da temsil eden Aytaç Kara ve Ertuğrul Ersoy yaşadıkları gururu dile getirdi. Uzun bir süre sonra yeniden A Milli Takım'a dönen Aytaç Kara, Ay Yıldızlı bayrağa hizmet etmenin her futbolcunun hayali olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Milli Takıma gelmek benim için büyük bir gurur ve onur. Bu bayrağı temsil etmek her futbolcunun hayali ve onurlu bir görev. İnşallah üstüne koyarak burada kalıcı olurum." dedi. Transfer döneminde Bursaspor'u tercih etmesinin sebebi hakkında da görüş belirten Aytaç Kara, "Bursaspor'u tercih etmemin sebebi Türkiye'nin beşinci şampiyon kulübü ve çok büyük bir camia olması. Bursaspor'u tercih etmekten dolayı her zaman mutlu ve gururlu oldum." ifadelerini kullandı.

ÖNCE FORMA SONRA ...

A Milli Takım'a düzenli çağrılan oyunculardan Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy da kalıcı olmak istediğini söyledi. Ertuğrul, "Forma şansı geldiği zaman bir daha çıkarmamayı istiyorum. Bu amaçla çalışıyorum. Umarım burada da hayallerime kavuşurum. Bursaspor kaptanlığını hayal etmiştim, onu gerçekleştirdim. Milli takım kaptanlığı da hayalim ama onun için daha zamana ihtiyacım var. Onun için henüz erken. Benim için milli takımda yerimi sağlamlaştırmak daha gerçekçi bir hedef." dedi. Bursaspor'un hedefi her zaman üst sıralardır diyen Ertuğrul Ersoy, "Geçen sezonu 14'üncü sırada bitirdik. Bu sezon yeni bir yapılanmayla lige başladık. Avrupa kupalarına katılma sırasında kendimize yer bulmak istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.