Hava Durumu

Gururumuzsun Harun Tekin

A Milli Takım’la EURO 2016’ya giderek Bursaspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Harun Tekin, tam anlamıyla Yeşil Beyazlı camianın gurur kaynağı oldu. 10 Haziran’da başlayacak şampiyonada tüm gözler 27 yaşındaki file bekçisinde olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gururumuzsun Harun Tekin
SABIRLI VE BAŞARILI

Bursaspor tarihinde ilk kez bir futbolcu A Milli Futbol Takımımızla Avrupa Futbol Şampiyonası’na gidiyor. Bu isim Harun Tekin… Mütevazı kişiliğinin yanı sıra sabırlı ve başarılı bir file bekçisi olan 27 yaşındaki oyuncu, Fransa’da Bursa’nın adını duyuracak. Harun, her ne kadar Volkan Babacan’ın yedeği olarak gözükse de, göstereceği ya da gösteremeyeceği performansla, oynasa da oynamasa da Bursa’nın gururu olacağı kesin.

YILMADAN SAVAŞTI

Bursaspor’da gelen teknik adamların ilk kestiği isim olan ancak hiçbir zaman yılmadan savaşan, hiçbir gün huzursuzluk yaratmayan, güler yüzüyle de etrafına enerji dağıtan Harun Tekin, hak ettiği günleri yaşamaya başladı. Futbol kariyerine 2002 yılında Menemen Belediyespor’da başlayan Harun, 2007’de Güngörenspor’da transfer oldu. 2010-11 sezonundan itibaren Yeşil Beyazlı formayı terleten 27 yaşındaki futbolcu, taraftarın gönlündeki tahttan hiç inmedi.

ELDİVENLERİ YENİDEN GİYDİ

Senol Güneş’in Frey’i keserek şans verdiği Harun Tekin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de dikkatini çekti. O dönemde Milli Takım’a davet edilen Harun, forma şansı bulamamıştı. Başarılı bir sezonun ardından Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına geçmesiyle kale Mert Günok’a teslim edildi. Ancak hiçbir dönemde yılmadan çalışmalarına devam eden Harun Tekin, Hamza Hamzaoğlu’yla birlikte yeniden eldivenlerini giydi ve Milli Takım formasını kapacak performansı gösterdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.