Hava Durumu

Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü

Eskişehir'de Toprak Mahsuller Ofisi (TMO) deposunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 33 yaşındaki Erkan Arduç, nöbeti devralmaya gelen meslektaşı 42 yaşındaki Abdullah Haktanırlar'ı kulübe içerisinde sırtından bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Arduç, olayın ardından sokakta kendini kolundan bıçakla yaraladı. Ölen Haktanırlar'ın cesedi ise 6 saat sonra bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2013 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2013 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü

Özel güvenlik görevlisi Erkan Arduç, dün saat 15.00 sıralarında çalıştığı yerin yakınlarındaki İsmet İnönü Caddesi Espark Alışveriş Merkezi önünde polisler tarafından sol kolundan bıçakla yaralanmış halde bulundu. Polislere psikolojik rahatsızlığının olduğunu söyleyen Erkan Arduç, "Yolda yürürken bana kriz geldi. Bıçakla kendimi kolumdan yaraladım" dedi. Arduç, 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

CESEDİ, ŞÜPHELİNİN AKRABASI BULDU

Saat 21.00 sıralarında Erkan Arduç, hastanede kendisini ziyarete gelen bir akrabasına üzerindeki kanlı gömleğinin ve bazı giysilerinin çalıştığı TMO deposu bekçi kulübesinde olduğunu söyleyerek getirmesini istedi. Bu kişi, bekçi kulübesine gittiğinde özel güvenlik görevlisi Abdullah Haktanırlar'ı kanlar içerisinde hareketsiz bir halde görünce hemen  durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, TMO deposunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Abdullah Haktanırlar'ın saatler önce yaşamını yitirdiğini belirledi. Haktanırlar'ın cesedi, otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldı.

Abdullah Haktanırlar'ın saat 15.00 sıralarında nöbeti devralmak için TMO deposuna geldiği ve burada kendisine nöbeti devredecek olan Erkan Arduç tarafından bıçaklandığı belirtildi. Erkan Arduç'un Haktanırlar'ı bıçakladıktan sonra sokakta aynı bıçakla kendini sol kolundan yaraladığı bildirildi.

Cinayet şüphelisi Erkan Arduç'un psikolojik rahatsızlığı olduğu, ilaç kullandığı, olay günü ilaç kullanmaması nedeniyle kriz geçirip görevi devrettiği çalışma arkadaşı Abdullah Haktanırlar'ı öldürdüğü öne sürüldü. Olaydan yaklaşık 6 saat sonra cesedi bulunan Abdullah Haktanırlar'ın ise aşırı kan kaybından öldüğü belirtildi.

TABURCU EDİLİP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kendi kendini kolundan yaraladığı için ESOGÜ Hastanesinde kaldırılan şüpheli Erkan Arduç, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Arduç'un polislere çelişkiler ifadeler verdiği "Ben mehdiyim" dediği öne sürüldü. Arduç, sorgulamasının ardından da adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.