Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik görevlisinin sır ölümü

Trafik kazası yapan araçta sırtından kurşunlanarak öldürülmüş güvenlik görevlisi bulundu. Polis cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güvenlik görevlisinin sır ölümü

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çalışan özel güvenlik görevlisi Fatih Selim Aladağ, Pendik’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay dün gece 22:30 sıralarında meydana geldi. Pendik Kaynarca’da bir aracın bariyerlere çarptığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aracın içerisinde bulunan Fatih Selim Aladağ’ın kalbinin durduğunu belirledi. Sağlık ekipleri bir süre Aladağ’a müdahale etti ancak genç adamı hayata döndüremedi.

SIRTINDA KURŞUN YARASI

Yapılan incelemede Aladağ’ın sırtında kurşun yarası olduğu belirlendi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından Aladağ’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

"ÇALIŞTIĞI ŞİRKETİN İHMALİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ"

Hayatını kaybeden güvenlik görevlisinin ölümünde çalıştığı şirketin ihmali olduğunu iddia eden Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Marmara Bölge Başkanı Abdurrahman Konyar, şunları söyledi:

"Meslektaşımıza bir silahlı saldırı olduğunu duyduk. Hemen havalimanına gittik. Havalimanından ve şirketten böyle bir olay olmadığını söylediler. Emniyetten ve hastaneden yaptığımız araştırmada arkadaşımızın sırtından vurularak hayatını kaybettiğini doğruladık. Güvenlik şirketi kanuna uygun olmayacak şekilde ring aracı servis aracı olarak kullandırılıyor. Meslektaşımız ’Bu benim görevim değil’ demesine rağmen ’İşten çıkarsın’ denerek buna zorlanıyor. Arkadaşımıza hem vardiya amirliği hem de servisçilik yaptırılıyor. Meslektaşımız 10 gün önce gittiği yerlerin çok sapa olduğunu ve can güvenliğinin olmadığını belirtiyor. Arkadaşımız araçtaki son arkadaşı bıraktıktan sonra yol ayrımında sırtından vurulmuş. Önce trafik kazası sanılıyor. 112 ve polis gelerek suni teneffüs yapıyor. Arkadaşımız kendine gelemiyor. Daha sonra sırtından vurulduğu fark ediliyor."

Güvenlik görevlisi Aladağ, yarın Pendik Kaynarca Fatih Camii’nde yapılacak cenaze törenin ardından toprağa verilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.