Hava Durumu

Güvenlik güçleri o teröristlerin peşinde!

Batman'da öldürülen PKK'lı teröristin üzerinden Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesine gönderilecek teröristlerin listesi çıktı. Terör örgütü elebaşı Karayılan'dan direkt talimat alan teröristin öldürülmesiyle PKK'nın kanlı planı bozuldu, listedeki isimlerin peşine düşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güvenlik güçleri o teröristlerin peşinde!

Batman Beşiri'de 31 Ekim gecesi öldürülen teröristin örgütün bombacısı olduğu ve şehre saldırı düzenlemek için geldiği belirlendi. PKK'nın öldürülen bombacısıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristin üzerindeki dokümanlarda, örgütün Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesine göndereceği PKK'lıların kimlik bilgilerine ulaşıldı.

PKK'nın Kuzey Irak, Suriye, Ermenistan ve Yunanistan'daki kamplarında bulunduğu tespit edilen teröristin bomba eğitmeni olduğu belirlendi. Kamplarda bomba yapım eğitimi veren teröristin, eylemleri geçekleştirecek canlı bombaları da özel olarak eğittiği tespit edildi. Kuzey Irak'tan Batman'a gelen teröristin öldürüldüğü gece de Mardin'de 250 kg PETN'le yakalanan 3 PKK'lı teröriste patlayıcının sevkiyat talimatını verdiği ortaya çıktı.

İsmi henüz açıklanmayan teröristin, örgüt elebaşı Murat Karayılan'dan direkt talimat aldığı da belirlendi. Teröristin bizzat eğitim verdiği canlı bombalara eylemler düzenletmeyi planladığı tespit edildi. Güvenlik güçleri teröristin üzerinden çıkan listedeki isimlerin peşine düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.