Hava Durumu

"Güzel günler göreceğiz"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Takım olarak savaşmaya hazırız. Önümüzdeki Alanyaspor maçından mutlaka bir şeyler çıkaracağız ve yeniden iyi sonuçlar almaya başlayacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Güzel günler göreceğiz"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BEN UMUTSUZ DEĞİLİM

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak kötü bir seri yapan Bursaspor'da gözler yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Zorlu mücadele öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Timsah'ın teknik patronu Paul Le Guen, "Başakşehir maçında hayal kırıklığı yaşadığımı defalarca söyledim. Ancak takımdan kesinlikle umutsuz değilim. Oyuncularımdan bir reaksiyon bekliyorum. İyi sonuçlara geri dönüş yapacağımızı, iyi sonuçlar almaya tekrardan başlayacağımıza inanıyorum. Türkiye Süper Ligi zor ve yoğun bir lig. Herkesin birbirine yakın olduğu yoğun bir lig. Önümüzde bir deplasman karşılaşması var ancak, takım olarak savaşmaya hazırız. Ben eminim ki bu karşılaşmadan mutlaka bir şeyler çıkaracağız, çıkarmamız gerekiyor" dedi.

GÖRÜŞMELER ARAMIZDA

Medipol Başakşehir karşısında alınan yenilgi ve gösterilen kötü performans için bir ceza uygulamasına gitmeyeceğini belirten Fransız çalıştırıcı, "Aslında ceza kelimesini kullanmak çok doğru mu emin değilim. 11'de olmamak hiçbir zaman ceza değildir. Böyle bir ceza olamaz. Ben bir teknik direktörüm ve seçim yapmak zorundayım. Bu tarz maçlardan sonra böyle değerlendirmele- ri yapmak, akıllardan böyle şeylerin geçmesi normaldir ama takım içinde bir rekabet var. İyi olanın oynaması gereken bir rekabet, bir yarışma var. Ben de bu yarışmanın hakemiyim. İyi olan kimseyi sahaya koymak konusunda görevliyim" diye konuştu. Paul Le Guen son olarak Başakşehir maçı sonrası futbolcularıyla bazı görüşmeler gerçekleştirdiğini ancak bunların oyuncularıyla kendi arasında kalacağını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.