Hava Durumu

Güzel günlere yürüyoruz

İnegölspor'da Başkan Münür Kayar ve Teknik Direktör Murat Yoldaş, deplasmanda farklı kazanılan Etimesgut Belediyespor maçı sonrası camiaya ümit veren açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzel günlere yürüyoruz

"PLAY-OFF'TAN ŞÜPHEMİZ YOK"

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Bordo Beyazlılar'da 3-0'lık Etimesgut Belediyespor galibiyetin ardından Başkan Münür Kayar, kurdukları takımda gurur duyduklarını ve hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Başkan Kayar, "Rakiplerimiz puan kaybetti. Biz emin adımlarla yürüyoruz.. Bu kardeşlerimizle, taraftarlarımızla hep beraber güzel şeyler yapıyoruz. Hepsiyle gurur duyuyoruz.. İnşallah bundan sonraki yolumuza güzel şekilde devam edeceğiz. Basını, İnegöl protokolü, işadamlarımız, belediye başkanlarımız destek verecekler. Biz bu takımı Play-Off oynatacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"GÜZEL GÜNLER UZAK DEĞİL"

Teknik direktör Murat Yoldaş ise güzel bir yolda ilerlediklerini ve bu form durumlarını sürdürmeleri halinde ilerleyen maçlarda ligde şampiyonluk yarışında bile olabileceklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Bu maçı kazandığımız takdirde bize neler getirebileceğini çok iyi hesap ediyoruz. O bilinçle oynadık. İlk devre baktığınızda çok istediğimiz gibi değil kontrollü bir şekilde oynadık. Fizik, kondisyon, mücadele açısından yine üst seviye bir oyun oldu ve 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum. Çok güzel bir yere doğru gidiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.