Hava Durumu

Güzel oyuncunun saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, koluna taktığı saatin fiyatıyla dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzel oyuncunun saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Serenay Sarıkaya, kısa süreliğine gittiği seyahatinde kolunda servet değerinde bir saat taşıdı. Güzel oyuncunun kullandığı saat olay oldu.

DEĞERİ 72 BİN TL!

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan oyuncunun saatinin fiyatı dudak uçuklattı. Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan oyuncunun saatinin fiyatının yaklaşık 72 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

HASTANELİK OLMUŞTU

"Son üç oyundur serumlarla ayakta zor duruyor, bazen kaldırabileceğimden fazla stres ve gerginlik yaşıyorum" diyen Sarıkaya, "Bunu buraya koymak istedim çünkü hatırlamak istedim. İçinde olduğum bu yeni dünyanın bana yaşattığı her şey iyi ve kötü her tecrübe çok kıymetli benim için. Son üç oyundur serumlarla ayakta duruyor, bazen bazen kaldırabileceğimden fazla stres ve gerginlik taşıyorum. kolay değil yıllardır içinde bulunduğum tv, sinema oyunculuğundan çok farklı bir şey bu sahne." demişti.

"NE ZORMUŞ ARKADAŞ"

Sözlerine şu şekilde devam eden Serenay Sarıkaya, "Alıştığımın çok dışında bir tempo. Sahnenin başka kuralları var. Bir gün bir kalkıyorum sesim tamamen gitmiş mesela. 'Ben bugün çok hastayım gelemeyeceğim" diyemiyorsun mesela... Sahneye çıkamamak korkutmaya başlıyor seni. (Bir de tiz noktalara çıkamamak...) Kendini daha çok dinlemeye kendine daha iyi bakmaya başlıyorsun. Hatta zorundasın. Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum ama garip bir keyif de var işin içinde. Adrenalin... Her meslek zor elbette ama sahneye çıkmak her seferinde yeni, organik, canlı bir performans ortaya koymak ne zormuş arkadaş..." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.