Hava Durumu

"Güzelliğimden özgürlüğüm kısıtlandı" demişti... Asıl amacını açıkladı!

Çektiği bir video çok güzel olduğu için günlük yaşantısında çok zorlandığı söyleyerek sosyal medyada olay olan Nurcan Salman, katıldığı canlı yayında videoyu ünlü olmak içi çektiğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Güzelliğimden özgürlüğüm kısıtlandı" demişti... Asıl amacını açıkladı!

"Güzelliğimden dolayı özgürlüğüm kısıtlandı" diyerek video çeken Nurcan Salman, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Türkücü Alişan'ın videoyu paylaşmasıyla kısa sürede tüm haber sayfalarında yer alan Salman, videoyu niye çektiğini anlattı.

"ÜNLÜ OLMAK İSTİYORUM"

Çektiği videosunun dün yayılmasının ardından canlı yayına konuk olan ve kuaför olduğu öğrenilen Salman, videonun hikayesini şu sözlerle anlattı: "Kuaför salonum var kardeşimle beraber işletiyoruz. Geniş bir ailem var ve 15 kardeşiz. Hepsi belki 'bizi rezil ettin' diye düşünmüşlerdir. Videodaki gerçeklik değilde trajikomiklik. Ben zaten hep böyle şeyler yapıyorum ünlü olmak istiyorum. Kendi kendime gülüyorum amacım başkasını güldürmek değil. Daha önce stil yarışmasına katılmıştım. Ünlü olmak için bir yeteneğimle öne çıkmak isterim. Bunun için oyunculuk kursuna da yazılmıştım ama işimden dolayı gidememiştim.

"HALK BENİMLE İLGİLENSİN"

Güzel olmak ilişkilerime iyi yansıyor. Ben kendimi beğeniyorum, benim işim kadınları güzelleştirmek. Halkın kafası dağılsın biraz benimle ilgilensinler istedim. Videodan sonra polisler bir yorum yaparak gülüyor. Videoyu paylaştığıma da pişman olmadım. "

ALİŞAN TİYE ALMIŞTI

Türkücü Alişan, dün Salman'ın videosunu paylaşarak "Yardımcı olmak adına paylaşmak istedim... Lütfen artık bu hanımefendiyi görenler, yoluna baksın.. Güzelliği yüzünden mağdur olmasın artık... Lütfen." deyip tiye aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.