Hava Durumu

Güzellik kraliçesinin ölümü canlı yayınladı

Ukrayna'da iki genç kız yaptıkları kazada yaşamını yitirdi. Genç kızlardan birinin kendi şehrinde güzellik kraliçesi olduğu ve ölmeden önce sosyal medya hesabından kaza anında canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzellik kraliçesinin ölümü canlı yayınladı

Ukrayna'da Sofia Magerko (16) ve Dasha Medvedeva (24) isimli iki arkadaş, yüksek miktarda alkol aldı.Daha sonra dışarı çıkmaya karar veren ikili aşırı hız yaptı.

BMW markalı otomobil ile yoldaki bir sokak lambasına çarpan Magerko ve arkadaşı Medvedeva yaşamını yitirdi. Kaza anında otomobilden fırlayan Sofiya'nın başka bir arabanın altında kalarak, Daşa'nın ise ambulansta hayatını kaybettiği açıklandı.

Aynı zamanda "vlogger" olan güzellik kraliçesinin ölmeden önce canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Magerko'nun doğduğu şehir olan Izyum'da yapılan bir güzellik yarışmasında birinci olduğu ortaya çıktı.

Magerko'nun takipçileri, genç kızları en son araç içinde gördüklerini ve kaza esnasında ekranın karardığını bildirdi. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Ukrayna polisi konuyla ilgli soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.