Hava Durumu

Hadise Kerimcan Durmaz dedi!

"Hadise de önceki gün Bodrum’da plajını açtı. Kendi sahneye çıkıp şov yapabilirdi ama Kerimcan Durmaz ile start almayı uygun gördü"

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise Kerimcan Durmaz dedi!
Habertürk Gazetesi'nden Esin Övet, Hadise'nin Bodrum'da sahibi olduğu plajın açılış gecesini kaleme aldı.

İşte o yazı;

Hatırlarsınız geçen hafta sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz veCaner Çalışkan’ı yazmıştım. İkilinin ne kadar çok dikkat çektiğinden, bir dakika boş vakitlerinin olmadığından bahsetmiştim. Hatta Kerimcan Durmaz’ın aylık kazancının 200 bin TL’nin üzerinde olduğundan bahsettim. Ben o haberi yazdığım gün telefonum durmadı. O kadar çok kişi bu ikilinin numarasını istedi ki anlatamam. “Ne olur bizi görüştür, bir işimiz var” diyenlerden tutun da“Açılışa çağıracağız” diyenine kadar. Yani ikili son günlerde pek meşhur.



Hadise de önceki gün Bodrum’da plajını açtı. Kendi sahneye çıkıp şov yapabilirdi ama Kerimcan Durmaz ile start almayı uygun gördü. Hadise, Kerimcan Durmaz’a lüks bir tekne bile gönderdi plaja gelirken rahat etmesi için. Hadise de orayı Kerimcan kadar doldurabilirdi diye düşünüyorum, ama birçok kişi “Asla dolduramazdı” yorumları yaptı. Gün boyu bu tarz dedikodular dolaştı; bunu anlamamız için Hadise’nin de kendi özel şovuyla plajında görünmesi gerekiyor öyle değil mi?
Kaynak: HABERTÜRK/Esin ÖVET
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.