Hava Durumu

Hadise'nin çağrısına ünlülerden destek yağdı!

Makyajsız lüks bir mekandan çıktığı için eleştirilen Hadise, Instagram'dan yaptığı açıklamada özgür olduklarını söyleyerek ünlü isimleri makyajsız fotoğraflarını paylaşmaya davet etti. Bunun üzerine pek çok ünlü isim makyajsız fotoğraflarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise'nin çağrısına ünlülerden destek yağdı!

Son zamanlarda sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla estetik yaptırdığı iddia edilen şarkıcı Hadise, önceki akşam makyajsız görüntülendi. Doğal haline gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Hadise, yatakta çektiği fotoğrafını paylaşarak "Hadi herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin" çağrısında bulundu. Bunun üzerine Hatice başta olmak üzere ünlü isimler makyajsız fotoğraflarını paylaştı.

HADİSE'NİN ÇAĞRISINA UYDULAR

Hadise'nin bu çağrısına uyan ilk isimler şarkıcı Göksel, Özge Özpirinçci, Hatice ve model Didem Soydan oldu. Dört ünlü isim sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu çağrıya destek verdi. Ünlü isimlerin yanı sıra Hadise'nin yüzlerce hayranı makyajsız fotoğrafını yayınladı. Hadise gelen fotoğrafları, "Yüzlerce fotoğraf, binlerce destek mesajı geldi! Hepimiz çok ama çok güzeliz! Canımız nasıl isterse öyle yaşarız." notuyla Twitter hesabından yayınladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.