Hava Durumu

Hadise'nin cesur mesajı!

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, yürek hoplatan dans performansıyla mesaj gönderdi. Hadise'nin bir takipçisi videoya, "Acaba bu mesaj Murat Boz'a mı?" yorumunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise'nin cesur mesajı!

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yayınladığı cesur videoya eklediği "Hayatına böyle girsem ne yapabilirsin ki?" notuyla kafaları karıştırdı.

"ACABA BU MESAJ MURAT BOZ'A MI?"

Instagram hesabından bir konserine ait görüntüleri paylaşan ünlü şarkıcı Hadise, takipçilerinden tam not aldı. Hadise videoya eklediği not ile takipçilerinin kafasını karıştırdı. Hadise videoya, "Hayatına böyle girsem ne yapabilirsin ki?" notunu ekledi. Paylaşıma yorum yapan Hadise'nin bir takipçisi, "Acaba bu mesaj Murat Boz'a mı" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Hadise hayatında kim var açıkla da sende rahat et bizde rahat edelim." yorumunu yaptı.

HADİSE'Yİ TAKİPTEN ÇIKARMIŞTI

Geçtiğimiz günler Murat Boz Hadise'yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp birkaç saat sonra yeniden takibe almıştı. Murat Boz'un bu hareketi akıllara "Acaba Aslı Enver mi? kıskandı" sorusunu getirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.