Hava Durumu

Hafta sonu Bursa'da trafiğe çıkacaklar dikkat!

Şehirler arası ve şehir içi güzergahlarda yol durumu...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hafta sonu Bursa'da trafiğe çıkacaklar dikkat!

1. Bursa - Orhaneli Karayolu Ve Bursa-İzmir Karayolu Güzergahlarında Yol Genişletme Ve Düzenleme Çalışmaları İle İrfaniye Köprülü Kavşağı Yapım Çalışmaları Nedeniyle Şerit Daraltması Yapıldığından Çalışma Alanlarında Trafik Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.
2. Bursa-Ankara Yolu Raylı Sistem Yapım Çalışmaları Kapsamında Yol Düzenleme Ve Asfaltlama Çalışmaları Nedeniyle Şerit Daraltması Yapılmaktadır.
3. Doğu Çevre Yolu Samalı Köprülü Kavşağı Çalışmaları Nedeniyle Doğu Yakın Çevre Yolu Güzergahında Şerit Daraltması Yapılmaktadır.
4. Yıldırım İlçesi Erikli Mahallesi Eflak Caddesinde Asfaltlama Çalışmaları Yapılacaktır.
6- Gemlik Mustafa Kemel Atatürk Kordonu'nda Atık Su Kollektörü Çalışması Yapılacaktır. Tarafik Akışı Narlı İstikametinde 2 Numaralı Cadde Üzerinden, Bursa İstikametinde İse 1 Numaralı Caddelerden Sağlanacaktır.
5- Çalı Mahallesi Bursa Cad. Ve 17 Eylül Caddesinde Kanalizasyon VeYağmursuyu Çalışması Yapılacaktır. Yol Kısmen Trafiği Kapatılacak,Trafik Kontrollü Olarak Alternatif Güzergahtan Sağlanacaktır.
6- Bursa Çevre Yolu Samanlı Bağlantı Yolunda Samanlı Kavşak Köprüsü İmalatları Yapılacak, Trafik Kontrollü Olarak Alternatif Güzergahtan Sağlanacaktır.
7- Kestel Uludağ Caddesinde Kanalizasyon Ve Yağmursuyu Çalışması Yapılacaktır. Trafik Kontrollü Olarak Sağlanacaktır.
8- Osmangazi İlçesi Selçukhatun Mahallesi Atatürk Caddesinde Asfalt Çalışması Yapılacaktır. Trafik Kontrollü Olarak Sağlanacaktır.
9-Nilüfer İlçesi Görükle Kurtuluş Mahallesi Balkan Mümin Gençoğlu Caddesinde Kanalizasyon Ve Yağmursuyu Çalışması Yapılacaktır. Trafik Kontrollü Olarak Sağlanacaktır.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.