Hava Durumu

Hakan Altun'dan 'evlilik teklifi' itirafı!

Uludağ'da düzenlenen gençlik ve kış festivali "Selfy Whitefest 2017"nin finaline Hakan Altun damgasını vurdu. Altun, sahnesinde evlilik tekliflerine alışık olduğunu ancak kendisinin evlilik teklifini sadece bir şarkısında yapabildiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 05:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 05:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Altun'dan 'evlilik teklifi' itirafı!

Uludağ'da Bof Otel'de sahne alan Hakan Altun, yaklaşık 4 saat süren sahne performansı ve şarkılarıyla kendisini dünlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede 2 çiftin evlilik teklifine ortak olan Hakan Altun, "Ben yıllardır hep evlilik tekliflerine ortak oluyorum ama bir ben şarkı haricinde hiç kimseye evlilik teklifi edemedim. Bu gidişle evlilik programı da yapabilirim. İtinayla Esra Erol ve Seda Sayan gibi olabilirim" diye konuştu.

CEM YILMAZ KANDIRMIŞ

10 Mart'ta vizyona girecek olan 'Deli Aşk' filminde kendisini canlandıran Hakan Altun, "Müzikle alakalı olunca çok rahat konuşuyorum ama oyunculuk konusunda utanıyorum. Emrah Murat Kaman'ın filminde oynamam için beni Cem Yılmaz ve Zafer Algöz kandırdı ve ben de stajyer oyunculuk yaptım" diye konuştu. (Muharrem VURUCULAR'ın haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.