Hava Durumu

Hakan Fidan'ı uğurlayan kadın asker bakın kim çıktı

15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde Hulusi Akar ile görüşmek için karargaha gelen MİT müsteşarı Hakan Fidan'ı o gün uğurlayan kadın subayın kim olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Fidan'ı uğurlayan kadın asker bakın kim çıktı

15 Temmuz darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara yönelik hazırlanan çatı iddianamesinde Üsteğmen Kübra Yavuz 123 No'lu sanık olarak yer aldı. Girişim öncesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek için Karargâh'a gelen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Protokol Subayı Kübra Yavuz uğurladı. Bu an kameralara yansıdı.

Görüntülerde, Fidan'ın cuntacı Özel Kuvvetler personeli baskınından 15 dakika önce Karargâh'tan ayrıldığı görülüyor. Genelkurmay'da yapılan sorgulama sırasında FETÖ ile irtibatını kabul eden Yavuz'un, savcılıktaki sorgusunda ise önceki ifadesini reddettiği öğrenildi.

FETÖ Ana İddianamesi'nde 123'üncü sanık olan Üsteğmen Kübra Yavuz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Karargâh'tan uğurladıktan 15 dakika sonra darbe girişimi başladı. Yavuz'un Genelkurmay koridorlarındaki görüntüsü kameralara yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.