Hava Durumu

Hakan Şükür, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Şükür, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kalabalık partililer tarafından karşılanan Şükür, İnegöl'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, İnegölspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Siyasetin, kendisi için çok başka bir kulvar olduğunu belirten Şükür, "AK Parti ailesi çok zor şartlarda bazı şeyleri ele aldı. Önceden bilip, duyuyorduk ama şimdi yakından görmek nasip oldu. Tamamen özveriyle çalışan, çok farklı insan tipleriyle beraberim. Bu da beni mutlu ediyor" dedi.

Başbakan'ın teşkilatlara çok önem verdiğini belirten Şükür, bu anlamda bu teşkilatları ziyaret etmeyi önemsediğini söyledi. Şükür, "Teşkilatları, karşılıksız bir şekilde insanlarla dolu olan bu altyapının çiçekleri olarak görüyorum. Her başarının ve büyümenin farklı zorlukları da var. Büyürken, önemli başarılar kazanırken ülkemizde biliyorsunuz tarih sorgulanıyor, yargılanıyor. Farklı söyleyen, düşünenler olacaktır. Onun için daha fazla çalışmamız gereken dönemlere girdiğimizi düşünüyorum. İlk günden çıktığımız şekliyle yani davamızla, inanıcımızla, ülke değerlerimizle devam etmek durumundayız. Onun için bu ailenin içine girdim. İnşallah bende önümüzdeki dönemlerde, şimdi alışma dönemindeyiz, Başbakanımız gibi çok önemli hizmetler yapmak istiyorum" diye konuştu.


"ŞAMPİYONLUĞU GALATASARAY DAHA ÇOK HAK ETTİ"


Spor Toto Süper Lig, Spor Toto Süper Final ve Ziraat Türkiye Kupası'nı değerlendiren Şükür, şunları söyledi:

"Oyuncular tarafından baktığımda, bilhassa Fenerbahçeli oyuncuları takdir ediyorum. Hakikaten olumlu bir mücadele verdiler. Kolay bir süreç değil. Şampiyonluğu son maça kadar taşıdılar ama benim şahsi kanaatim Galatasaray'ın daha fazla hak ettiğidir. Fenerbahçe belki daha üstün oynadı ama sezonu yaşayan takım Galatasaray, yani iyi oynayan takım ve şampiyon oldu. Tabii hemen akabinde benimde oynadığım takım Bursaspor'la Fenerbahçe Türkiye Kupası finalini oynadılar. Bursaspor'dan beklenen performans olmadı. Ama Fenerbahçe son Süper Final sürecinde oynadığı iyi oyunla belki kimsenin beklemediği, belki de demorolize olmuş dendiği bir süreçte çok iyi oynayarak başarılı bir karşılaşma çıkardı ve kupayı aldı. Tabii, 29 sene sonra olması belki birçok insan için farklı yorumlanabilir ama kupa kupadır. O baskıyı da yenmek, sahadaki mücadelenin dışında önemlidir. Ben, bu duygularla oynadıkları ve bu başarıyı kazandıkları için hem Fenerbahçe camiasını hem de sporcuları tebrik ediyorum. Bursaspor belki Avrupa'ya gitmeyi garantilemesinin kurbanı oldu. Hem Süper Finalde kendi gruplarını iyi bitirdiler. Beşiktaş'ın, Trabzon'un, Bursaspor'un, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmasını isterim. Mevcut süreç nasıl işleyecek bilmiyoruz. UEFA'dan gelecek kararları bekliyoruz. Umarım ülke futbolu için hayırlı kararlar gelir."

Şükür daha sonra Özel Safvet Koleji'ni ziyaret ederek öğrencilerinin sorularını cevaplandırdı. Şükür bir öğrencinin "Veliahdınız olarak kimi görüyorsunuz?" sorusuna, "Ben, kimsenin yerinin, kimse tarafından doldurulamayacağını düşünenlerdenim. Başarının sırrı, inanmak, aileye sıkı sıkı bağlı olmak, kendinize iyi bakmak ve en önemlisi de okumak. Eğer sporcu olmak istiyorsanız, çok çalışmak ve iyi beslenmek zorundasınız. Tabi burada ailenizin desteği çok önemli. Onları da mahcup etmeyin" yanıtını verdi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.