Hava Durumu

Hakem Halis Özkahya'dan şoke eden tepki: Senin ağzını burnunu kırarım

Atiker Konyaspor ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın hakemi Halis Özkahya damga vurdu. Özkahya, stat görevlisinin "Yapabileceğin her şeyi yaptın. Artık hakemliği zirvede bırakabilirsin." sözlerine "Senin ağzını burnunu kırarım" diyerek yanıt verdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakem Halis Özkahya'dan şoke eden tepki: Senin ağzını burnunu kırarım

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Konyaspor- Trabzonspor maçı sonrası yeşil-beyazlı ekipten hakem Halis Özkahya'ya büyük tepki vardı.

Asistanaliz'de yer alan habere göre; Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman sahanın içine kadar girerek Özkahya'ya "Neden VAR'a gitmedin?" diye bağırırken, tepkiler soyunma odası koridorlarına kadar sürdü.

'ARTIK HAKEMLİĞİ ZİRVEDE BIRAKABİLİRSİN, BRAVO'

Konyasporlu yöneticiler "Ayıp, yazıklar olsun." ifadeleriyle hakem Halis Özkahya'ya tepkilerini dile getirirken, o sırada bir stat görevlisi hakem Özkahya'ya dönerek, "Bravo! Yapabileceğin her şeyi yaptın. Artık hakemliği zirvede bırakabilirsin. Bundan sonra bu işi yapmana gerek kalmadı." diye bağırdı.

ÖZKAHYA'DAN ŞOK TEHDİT!

Bu sözler üzerine Halis Özkahya'nın yanıtı herkesi şoke etti. Görevliye dönerek, "Senin ağzını burnunu kırarım" diye bağıran Özkahya, bu sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Hakem skandallarıyla geçen haftada son nokta Özkahya'nın bu sözleriyle konmuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.