Hava Durumu

Hakem Kutluhan Bilgiç'e tepki sürüyor!

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak önceki gün oynanan maçtaki Emirhan Aydoğan'a yapılan penaltı ve Onur Atasayar için çalınan yanlış ofsayt pozisyonlarını paylaşarak "Yorumsuz" yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakem Kutluhan Bilgiç'e tepki sürüyor!

TFF 1. Lig'e deplasmanda Fatih Karagümrük'e deplasmanda 3-1 yenilerek başlayan Bursaspor'da hakem Kutluhan Bilgiç'e tepki sürüyor. Önceki gün oynanan maçta genç futbolcu Ozan İsmail Koç'u çok kolay atan ve Yeşil Beyazlı futbolculara kartlarını çok daha basit gösteren Bilgiç, ayrıca Timsah'ın çok önemli 2 pozisyonunu da es geçti. Bursaspor'un henüz ilk yarıda geliştirdiği atakta Emirhan Aydoğan rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Çok net penaltı pozisyonuna hakem Kutluhan Bilgiç devam dedi. Bu pozisyona Yalçın Koşukavak kenardan çok yoğun itirazda bulundu.

Yalçın Koşukavak'ın itirazları sonrasında Kutluhan Bilgiç dene-yimli teknik adamın yanına gelerek uyarıda bulundu. Maçın kritik bir diğer pozisyonu ise ikinci yarıda Onur Atasayar net bir şekilde ofsayttan kurtulup, rakibini ekarte edip kaleciyle karşı karşıya kalacağında çalınan düdük oldu. Yaşanan bu 2 pozisyonu dün Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak sosyal medya hesaplarından "Yorumsuz" olarak paylaştı. Geçen sezon VAR'dan birçok kez başı yanan Timsah'ın bu kez da VAR olmadığı için büyük haksızlığa uğradı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.