Hava Durumu

Hakeme, sisteme, federasyona inat başkaldırı!

Mete Kalkavan’ın yönetimine de sezon başından bu yana giden sistem bozukluğuna da tokat gibi cevap geldi. Bursaspor, Mersin İdmanyurdu önünde 73 dakika 10 kişi oynadığı maçı geriden gelip kazanmasını bildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 06:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakeme, sisteme, federasyona inat başkaldırı!
Bursaspor, 73 dakika 10 kişi oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu’nu 1-0’dan geri gelip 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Bursaspor hızlı başlarken, ön alanda baskı kurdu ve özellikle Fernandao ile etkili oldu. Ancak 17.dakikada ceza alanı içine giren Welliton yerde kalınCa, hakem Mete Kalkavan Harun Tekin’in müdahalesi olduğu gerekçesiyle beyaz noktayı gösterdi ve genç kaleciye doğrudan kırmızı kart verdi. Bu dakikadan sonra Bakambu yerini kaleci Okan’a bırakırken, Mitrovic’in vuruşu golle sonuçlandı. Golün ardından da Bursaspor baskısına devam etti. Karşılaşmayı adeta tek kale oynayan Timsah, Josue, Fernandao ve Belluschi ile gole yaklaştı. 

İKİNCİ YARIDA COŞTU

Uzatmada Welliton’un kafa vuruşunda top savunmaya da çarpıp direkten kornere çıkarken devre 1-0 konuk takım lehine sona erdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Bekir Yılmaz’ın yerine Volkan Şen’i sahaya sürerek ikinci yarıya başladı. Karşılaşmanın 58.dakikasında Welliton’ın topa elle müdahale etmesi sonucu Yeşil Beyazlılar penaltı kazandı. Fernandao 60’ta yaptığı vuruşla beraberliği yakaladı. Bursaspor atak futboluna devam ederken Fernandao, Belluschi  ve Volkan Şen ile önemli pozisyonlardan faydalanamadı. 77.dakikada Bursaspor öne geçti. Volkan’ın kullandığı serbest vuruşta Civelli topa mükemmel vurdu ve skoru 2-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda topa sahip olan taraf Bursaspor’du. Karşılaşma 2-1 Bursaspor lehine sona erdi ve Yeşil Beyazlılar çok önemli bir galibiyet aldı. 

MARKAJ'I KAÇIRMAYIN

Bursaspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmanın tüm ayrıntıları 20.30’da başlayacak Markaj’da masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sunacağı programa Ahmet Suphi Evke, Adem Vural, Erkan Öncel  yorumlarıyla renk katacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.