Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakeme statta FETÖ gözaltısı

İzmir’de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve aranan hakem Samet Gacaroğlu’nun Hisarlık ile Dikili Belediyespor maçını yönettikten sonra gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakeme statta FETÖ gözaltısı
Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda ilginç bir olay yaşandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada şüpheli olan Samet Gacaroğlu hakkında gözaltı kararı verildi fakat adresinde bulunamadı.

MAÇTA ÖNLEM ALINDI

İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin peşine düştüğü Gacaroğlu'nun hakem olduğu ve geçtiğimiz hafta sonu Menemen sahasında oynanacak Hisarlık ile Dikili Belediyespor arasındaki maçta hakemlik yapacağı tespit edildi.

VATANDAŞTAN ALKIŞ

Saha çevresinde önlem alan mali polis, maç biter bitmez Gacaroğlu'nu gözaltına aldı. Bu sırada vatandaşların polisi alkışlaması dikkat çekti. Şüpheli hakemin 'ByLock' kullanıcısı olduğu, 17-25 Aralık kumpası ardından Bank Asya'ya para yatırdığı hatta parayı yatırırken "Bank Asya bizimdir bizim kalacak" diye not yazdırdığı belirlendi. Şüphelinin İzmir Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.