Hava Durumu

Hakemler hazır kıta

Atıcılar-3 Sahası'nda yapılan organizasyonda konuşan TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, "Türkiye'de en çok maç oynanan şehirlerin başında geli-yoruz. Sezon açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakemler hazır kıta

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Yoğun katılımla gerçekleştirilen törenle Bursalı düdükler yeni sezona "merhaba" dedi

YOĞUN KATILIM OLDU

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi 2017-2018 sezonuna "merhaba" dedi. Önceki gün Atıcılar-3 Sahası'nda gerçekleştirilen törene TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ ile yönetim kurulu üyeleri, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek ve üyeleri, hakemler, gözlemciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili Muzaffer Karadeniz, TFF Marmara Bölge Antrenörü Sinan Bür ile çok sayıda konuk katıldı.

Gecede hakemliği bırakan ve terfi alan isimlere plaket ve kupa takdim edilirken, yakın zamanda evlenenlere ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Göz-lemcileri Derneği tarafından küçük altın hediye edildi.

YARDIMCILARA TEŞEKKÜR

Gecede ilk olarak konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, "Yeni sezon açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim. Türkiye'de en çok maç oynanan şehirlerin başında geliyoruz. Bizim yanımızda olan federasyonumuza ve tüm taban birliklerimize teşekkürü borç biliriz. Ancak özellikle saha içerindeki büyük yardımcılarımız olan Saha Komiserleri Başkanımız Ercan Ütücü ve Spor Güvenliği Şube Müdürümüz Alper Yılmaz ile çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.