Hava Durumu

Hakemlerden geleneksel iftar

Gecede konuşan TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, "Sabrın ve kardeşliğin pekiştiği bir ramazan akşamında bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakemlerden geleneksel iftar

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi'nin her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftarı önceki gün gerçekleştirildi. Bademli'deki Anadolu Et Lokantası'nda gerçekleşen iftara TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ'ın yanı sıra GHSİM Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, BASKF Başkanı Osman Kılıç, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, TÜFAD Başkanı Sedat Özbağ, Saha Komiserleri Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü ile Bursalı hakem ve gözlemciler ile aileleri katıldı.

ARDA'LAR ÇOĞALACAK

Gecede konuşma yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, "Ramazan ayı hayatımızda çok önemli bir yeri olan, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, sevginin, saygının, sabrın ve kardeşliğin pekiştiği mübarek bir aydır. Biz de her ramazan böyle güzel iftarlar vererek hakem ve gözlemci camiamızdaki kardeşliğin artması için uğraşıyoruz. Çok yoğun ve zorlu bir sezonu geride bıraktık. İçimizden çıkan Arda Kardeşler gururumuz oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayı daha da artacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.