Hava Durumu

Hakemlerin gurur gecesi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi'nin organize ettiği gecede adaylık sürecini başarı ile tamamlayan 61 hakem kokartlarına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakemlerin gurur gecesi

Bursa Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi'nin önceki gün düzenlediği törenle adaylık sürecini başarı ile tamamlayan 61 hakeme kokartları takıldı. Almira Otel'de gerçekleşen etkinliğe TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammed Çağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, 2. Bölge Sorumlusu Murat Ilgaz ve hakem camiasının önde gelenleri katıldı.

TESİS HATIRLATMASI

TFFHGD Genel Başkanı Arıcı hakemlere başarı dileklerinde bulunurken, özel ve sosyal hayatlarını ihmal etmemelerini tavsiye etti. Bursa Şubesi Başkanı Muhammed Çağ ise, "Pırıl pırıl gençlerimiz için çok özel bir gecede bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. 61 yeni il hakemimize bundan sonraki tüm maçlarında şans diliyorum. 2016'da yaptığımız sezon açılışında Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe bize bir hakem tesisi sözü vermişti. O tesisimizin yapılacağı günü iple çekiyorum" dedi.(Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.