Hava Durumu

Hakimden hırsızlık zanlısı manken hakkında ilginç karar

Bir mağazadan değerli tasarım ürünleri çalarken yakalanan Polonyalı model Natalia Sikorska, 'kayda değer yetenekleri' olduğunu söyleyen hâkim tarafından salıverildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakimden hırsızlık zanlısı manken hakkında ilginç karar

İngiltere'ye yeni taşınan Polonyalı model Natalia Sikorska, ünlü tasarım ürünleri satan bir mağazalar zincirinin Londra şubesinden bin sterlin değerindeki (yaklaşık 4 bin 650 TL) ürünleri çalarken yakalandı.

Polonyalı modelin almaya teşebbüs ettiği ürünlerin arasında tasarımcıların elinden çıkma ceket, bir çift ayakkabı, çanta ve gümüş bir bıçak vardı.

Mağazadan ayrılmaya çalıştığı sırada polisler tarafından durdurularak yakalanan Sikorska, hırsızlık yapmaya teşebbüs ettiğini itiraf etti.

İtirafta bulunan Sikorska, hakkında karar veren Westminster Hakimi Grant McCrostie Polonyalı modelin 12 ay boyunca suça karışmaması koşuluyla salıverilmesine karar verdi.

Sikorska 12 ay boyunca herhangi bir suça karışmazsa herhangi bir cezalandırmayla karşılaşmayacak.

Hakim McCrostie, 'Geleceğini bu haraketlerle tehlikeye attın. Zeki ve kayda değer yeteneklere sahip olduğu çok açık ortada olan bir kadınsın. İlk fırsatta suçunu itiraf ettiğin ve potansiyel olarak parlak bir geleceğin olduğu için bu olayı olması gerekenden daha yumuşak bir şekilde ele alacağız.' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.