Hava Durumu

Hakkari'den teşekkür mektubu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz aylarda, Hakkâri’ye, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan asker ve polisler için giden erzak yardımına Hakkâri’den teşekkür mektubu geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakkari'den teşekkür mektubu
Burhaniye İlçe Jandarma komutanlığından yola çıkan, Burhaniye ve Edremitokullarınca, Burhaniye Kaymakamlığı’nın ve Burhaniye Belediyesi’nin destekleriyle toplanan erzak ve 500 mektuba Hakkâri’den Jandarma Binbaşı Emre Doğangüzel’den teşekkür mektubu geldi.

Burhaniye İlçe Jandarma Komutanı Ali İhsan Kurtulan’a gelen mektup Burhaniye Belediye Başkanına teslim edilirken mektupta şu ifadelere yer verildi.
“ Göndermiş olduğunuz, vatansevgisiyle bezenmiş olan mektup, bayrak ve gıda maddeleri bizlere ulaşmıştır. Ne mutlu ki yüreği hizmet ateşi ile yanarken bizleri de düşünen siz ve sizin gibi değerli kurumlarımız bulunmaktadır. Göndermiş olduğunuz hediyeler ile bize Burhaniye halkının vatan sevgisi ve sıcaklığını hissettirdiğiniz ve bizim burada vermiş olduğumuz kutlu mücadeleye katkı verdiğiniz için onur duyduk. Sizin nezdiniz de tüm Burhaniye Belediye Başkanlığı çalışanlarına ve Burhaniye halkına teşekkür eder, Hakkâri’den tüm silah arkadaşlarım adına sevgi ve selamlarımı sunarım.”

Burhaniye İlçe Jandarma Komutanı Ali İhsan Kurtalan’dan mektubu alan Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye olarak, teröristlere karşı bu ülkenin birlik ve beraberliğini canları pahasına koruyan asker ve polislerimizin bilfiil yanlarında olamasak ta manen evlatlarımızın her daim yanındayız. Burhaniye halkı olarak mücadelesini devam ettiren kahraman asker ve polislerimize Allah’tan gayret kuvvet dilerken hain terör saldırılarında şehit düşen ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.