Hava Durumu

Hala umut var

Play-off finalinde 3-1 geride olan Tofaş, serinin beşinci maçında bugün Fenerbahçe Doğuş'a konuk olacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve Beın Sports HD 3'ten canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hala umut var

KAYBEDERSE BİTİYOR...

Tahİncİoğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi beşinci maçında TOFAŞ, bugün deplasmanda Fenerbahçe Doğuş ile karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertliler'in saha avantajıyla başladığı seride ilk iki maçı 103-63 ve 86-78'lik skorlarla kaybeden Bursa temsilcisi, taraftarı önünde 91-88 kazanarak durumu 2-1'e getirse de dördüncü maçı 77-95 kaybederek seriyi eşitleme fırsatını kaçırdı. Dört galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride şansını devam ettirmek isteyen Mavi Yeşilliler, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönüp seriyi bir kez daha Bursa'ya taşımaya çalışacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HD 3'ten naklen ekranlara gelecek.

"DERSLER ÇIKARIYORUZ"

Bu önemli karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, bu gibi yüksek seviyelerde mücadele vermenin kendileri açısından eğitici olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim gibi takımların Fenerbahçe Doğuş gibi kuvvetli ekiplere karşı her saniye üst düzeyde oynaması lazım Bu ligin de yüzde 90'ını çok iyi oynadık. O anlamda da artık oyuncularıma da bir şey söyleyemiyorum. Buralardan çok şey öğreniyoruz. Biz buraya gelirken kaynaklarımızı, limitlerimizi sonuna kadar iyi kullandık. Bu maçlardan dersler çıkarmalıyız. Serinin geri kalanında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

KADJI: Maçlar üst seviyede

TOFAŞ Basketbol Takımı'ndan Kenny Kadji ise, Fenerbahçe Doğuş serisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bizim için çok zor bir seri oluyor diyen Kamerunlu pivot, " Fenerbahçe çok iyi mücadele etti. Çok da sert geçti bizim için maç. Fizik olarak da bayağı bir yıprandık. Bundan sonra şimdi deplasmanda bir maçımız olacak. O da çok zor bir maç olacak. Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı bu kadar üst seviyede maçlar oynamak bizim için çok eğitici oldu açıkçası" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.