Hava Durumu

Halit Ergenç'ten Bursa'ya sürpriz ziyaret

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolü ile tüm dünyada tanınan Halit Ergenç, GQ Men Of The Year'ın Yılın Adamı ödülünü almadan önce Bursalı dostlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2014 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2014 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halit Ergenç'ten Bursa'ya sürpriz ziyaret
Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından gelen teklifleri değerlendirmeyen Halit Ergenç, buna rağmen dünyanın prestijli dergilerinden biri olan GQ Men Of The Year'da Yılın Adamı seçilmeyi başardı. Ergenç, bu başarısını Bursalı dostlarıyla paylaştı. Kristal Park'ta bulunan CD Bank adlı şirketin sahibi Sait Şahin ile dostane ilişkiler yanında iş ilişkileri de geliştirdiğini öğrendiğimiz ünlü oyuncu, yakında Bursalı dostlarıyla yapacağı yatırımları açıklayacağını ifade  etti. 


KEBABINIZ BENDEN DE MUHTEŞEM

Tüm dünyada tanınmış bir oyuncu haline gelen Halit Ergenç, Bursa'nın meşhur kebabını tatmayı da ihmal etmedi. Öğle saatlerinde Kebapçı Tamer'e uğrayan Ergenç, Bursa mutfağına övgüler yağdırıp "Bu lezzet başka yerde yok" dedi.

ÖDÜLÜNÜ BU GECE ALIYOR

Halit Ergenç, Four Seasons Otel'de gerçekleşecek GQ Men Of The Year ödülleri töreninde 'Yılın Adamı' ödülünü alacak olmasının heyecanını yaşadığını da gazetemiz muhabirine açıkladı.(Özge TEZCAN'ın ÖZEL HABERİ)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.