Hava Durumu

Haluk Levent'ten yardım seferberliği

Konserlerinden giydiği yelekleri hayır işleri yapmak için satan Haluk Levent, şimdide işitme cihazı çalınan küçük çocuk için harekete geçti. Levent, bağış yaparak yeleği satın alan ailenin evine giderek özel konser verecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haluk Levent'ten yardım seferberliği

Daha öncede kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) için konserlerinde giydiği yeleğini satan Haluk Levent, bu seferde kulağındaki işitme cihazı çalınan küçük Reşit için harekete geçti.

YELEĞİNİ SATIYOR

Twitter hesabından Gaziantep Nizip'te yaşayan küçük Reşit'in işitme cihazının çalındığını duyuran Haluk Levent, durumu iyi olan iş adamı arkadaşlarına seslendi. Şarkıcı, konserlerinde giydiği siyah yeleğini küçük Reşit için 20 bin TL'ye satışa çıkardı.

ÖZEL KONSER VERECEK

İşitme cihazı için 14,500 TL diğer masraflarla toplam 20 bin TL'ye ihtiyaç olduğunu söyleyen Haluk Levent, yeleğini alan kişinin evine giderek ailesine özel konser verecek.

DESTEK YAĞDI

Attığı tweetin ardından destek mesajları atılan Levent, "Herkes yardımcı olmak, para yatırmak istiyor Reşit için. Merak etmeyin bu güne kadar 2 yelek sattım 3'üncüsünü de satarız. Siz yarınki kampanya için para ayırın (durumu olanlar). Yarın iki çocuğumuzu yaşatmak için kampanya başlatacağız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.