Hava Durumu

Hamile eşini bırakıp genç kızla kaçmak istedi

AYDIN’da, evli ve eşi hamile olan 28 yaşındaki M.D. iddiaya göre, kaçmak için buluştuğu M.A.’nın babası K.A. ile karşılaşınca dövüldü. M.A. ile daha önce de kaçma girişiminde bulundukları belirtilen ve darp edildiği sırada sol ayak kemiği çatlayan M.D., gözaltına alındıktan sonra savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile eşini bırakıp genç kızla kaçmak istedi

Olay, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi yakınında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Hastanede tedavi gören amcası A.K.’nın yanında refakatçi olarak kalan 16 yaşındaki M.A., amcasının telefonundan, iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı, evli olan erkek arkadaşı M.D.’yi arayarak kendisini hastaneden almasını istedi. Bunun üzerine M.D., 09 DN 856 plakalı otomobiliyle hastaneye geldi. M.A. ile M.D. buluşup kaçmak isterken, ağabeyini ziyaret etmek için hastaneye gelen, M.A.’nın babası K.A. ile karşılaştı. K.A., kızıyla daha önce de kaçma girişiminde bulunduğu öğrenilen ve şikayeti nedeniyle hakkında, “Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar” suçlamasıyla dava açılan M.D.’yi görünce çılgına döndü.

AYAK KEMİĞİ ÇATLADI

Babasını fark eden genç kız koşarak kaçarken, K.A. da M.D.’yi darp etti. Öfkeli babanın elinden kurtulan M.D., otomobiline binip hızla uzaklaştı. Bunun üzerine K.A., polisi arayıp durumu anlattı. Şikayetin ardından harekete geçen polis, otomobili Ata Mahallesi 658 Sokak’ta durdurup M.D.’yi gözaltına aldı. Polislere ayağının ağrıdığını söyleyen M.D., Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan muayenede, M.D.’nin sol ayak kemiğinde çatlak tespit edilerek alçıya alındı. Babasının öfkesinden korkarak kaçan M.A. da Cuma Mahallesi 218 Sokak’ta bulunan bir akrabasının evinin çatısında saklanırken bulundu. M.A., ailesine teslim edildi.

EŞİ 3 AYLIK HAMİLE

Poliste ifadesi alınan M.D., kaçma girişiminde bulunduğu M.A.’nın sorumluluğu üstlenip şikayetçi olmaması üzerine, nöbetçi savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada işsiz M.D.’nin eşinin de üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.