Hava Durumu

Hamile kadın beton mikserin altında kaldı

İstanbul Sultangazi’de hamile bir kadın, çocukları ile birlikte yolun karşısına geçmek isterken beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti. Olayda kadının iki çocuğu da yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2013 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2013 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile kadın beton mikserin altında kaldı

Edinilen bilgilere göre kaza, dün akşam saatlerinde Adem Yavuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Çocuklarını okuldan alarak evine giden 8 aylık hamile Birgül Andaç (27), yolun karşısına geçmek isterken R.B. yönetimindeki 34 EE 2282 plakalı beton mikserinin altında kaldı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, çocukları Eyüp (4) ve Berfin (6) de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Genç kadının eşi Said Andaç, "Eşim bana telefon açtı. Çocukları okuldan alacağını söyledi. Çocukları aldıktan sonra eve gitmek için yolun karşısına geçiyorlarmış. Bu sırada beton mikseri eşimi eziyor. Eşim 8 aylık hamileydi. Sürücü kırmızı ışıkta geçmiş. Çocuklar da olayda yaralandı” dedi.
Mahalle sakinleri ise benzer olayların daha önce de yaşandığına dikkat çekerek hızlı giden araçları suçladı. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, "Burada önlem alınması için defalarca başvuruda bulunduk. Araçlar buradan çok hızlı geçiyor. Üst geçit ya da kasis yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.