Hava Durumu

Hamile sevgilisini dövdü, eve kilitledi

Bolu'da, Bahçelievler Mahallesi, Nergis Sokak'ta 5 katlı apartmanda oturan Gizem S. (23), sabah polisi arayarak sevgilisinin kendisini dövdüğünü ve 3'üncü kattaki eve kilitlediği ihbarında bulundu. Gözaltına alınan İlker T., emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile sevgilisini dövdü, eve kilitledi

Gelen polis ekibi kapıyı açamayınca, itfaiyeden yardım istedi. Gördüğü şiddet nedeniyle sağ gözü tamamanen kapanan, yüzü şişen ve morluklar oluşan 4 aylık hamile Gizem S., itfaiye erinin yardımıyla pencereden merdivenli aracın sepetine alındı.

Aşağıya indirilirken gözyaşlarını tutamayan Gizem S., ambulansta ilk tedavisi yapıldıktan sonra İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde hamile kadının yüzünde ve kollarında darp izleri olduğu belirlendi.

Tedavisi devam eden Gizem S.'yi döverek sabah kapıyı üzerine kilitleyip evden çıktığı ileri sürülen İlker T. (32), polis ekipleri tarafından başka bir evde gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

İlker T., emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İlker T.'nin, 2008 yılında tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü, bir süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye edildiği belirtildi.

Öte yandan hastanede tedavisi tamamlanan Gizem S.'nin, vücudunda herhangi bir kırık olmadığı belirlendi. Bebeğinin de sağlıklı olduğu öğrenilen Gizem S., Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alındı. Gizem S.'nin, İlker T.'den şikayetçi olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.