Hava Durumu

Hamileyken eşi tarafından bıçaklandı! 'Her evde olan şeyler bunlar'

Bahçelievler'de hamile eşini bıçakla yaraladığı iddiasıyla "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan sanığın tahliyesine karar verildi. Sanığın eşi müşteki H.G. mahkemede "Eşimin serbest kalmasını istiyorum. İki senedir çocuklarım da ben de perişanız. Eşim benden çok defa özür diledi. Her evde olan şeyler bunlar. Eşim perişan, ben perişan. Kocamın tahliye edilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamileyken eşi tarafından bıçaklandı! 'Her evde olan şeyler bunlar'

Bahçelievler'de kahvaltı yaptıkları sırada hamile eşini bıçakladığı iddia edilen sanık, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılandığı davada tahliye edildi.

Bakırköy 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Y.G, müşteki eşi H.G. ile tarafların avukatları katıldı.

Sanıkla ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan alınan raporun mahkemeye ulaştığı ve söz konusu raporda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi.

Duruşmada söz alan müşteki H.G, şikayetinden vazgeçtiğini ve çok mağdur olduklarını ifade ederek, "Eşimin serbest kalmasını istiyorum. İki senedir çocuklarım da ben de perişanız. Eşim benden çok defa özür diledi. Her evde olan şeyler bunlar. Eşim perişan, ben perişan. Kocamın tahliye edilmesini istiyorum. " diye konuştu.

SAVCI 20 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, tutuklu sanık Y.G'nin 28 Nisan 2017'de eşinin kendisini terk edip evden ayrılacağını düşünerek, kahvaltı yaptıkları sırada ekmek bıçağıyla eşine saldırdığını anlatarak, sanığın hamile olduğunu bildiği eşini yaşamsal tehlike geçirecek şekilde bıçaklayarak yaraladığını belirtti.

Savcı mütalaasında, sanığın gebe olduğu bilinen eşini "öldürmeye teşebbüs etmek" suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamını istedi.

SANIK : "SİZLERDEN MERHAMET DİLİYORUM"

Duruşmada söz verilen sanık Y.G. de eşiyle aralarında bir sıkıntının olmadığını, kendisini cezaevinde gördüğünü dile getirerek, "Çok pişmanım, üzgünüm. Sizlerden merhamet diliyorum. Yaklaşık 15 aydır içerideyim.'' dedi.

Mahkeme heyeti, müştekinin şikayetinden vazgeçmesi ve sanığın tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak, Y.G'nin tahliyesine karar verip duruşmayı erteledi.

Duruşma sonrasında H.G'nin, yanındakilere, "Eşim ilk defa böyle bir şey yaptı. Ben eşime güveniyorum" dediği duyuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.