Hava Durumu

Hamzaoğlu'na PFDK'dan 5 maç

Trabzonspor ile oynanılan maçta karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yaptığı itiraz nedeniyle soyunma odasına gönderilen Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan çok ağır bir ceza çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu'na PFDK'dan 5 maç

PFDK, Hamzaoğlu'na, 'Müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve futbolcusuna taktik vermesi' gerekçeleriyle 5 maç ceza verdi. Kuruldan Hamzaoğlu'na ayrıca 46 bin TL de para cezası çıktı. Akhisar mücadelesinde kulübeye giremeyen Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor, Ümraniyespor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında da kulübeye giriş yapamayacak. Hamzaoğlu'nun cezasının artmasında temsilcinin raporunda genç teknik adamın oyuna giren futbolcusuna saha kenarından taktik vermesinin büyük rol oynadığı belirtiliyor.

TRİBÜNE YİNE BLOKE

PFDK Bursaspor Kulübü'ne Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan dolayı tribüne bloke uygulaması cezası verdi. Buna göre Trabzonspor maçını Güney Kale Arkası (Teksas) tribününde izleyen taraftarlar yarın Adanaspor ile oynanacak maçta Timsah Arena'ya giriş yapamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.