Hava Durumu

Hamzaoğlu'ndan veda sinyali

Bursaspor'un genç teknik adamından şok açıklama geldi. Hamzaoğlu, "Kötü giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz. Bu takımı biz yaptık ve çalıştıran da biziz. Sezon sonu bu takımı söylediğimiz hedefte teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu'ndan veda sinyali

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor maçında alınan 4-1'lik yenilginin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Bu sene kupada istedikleri gibi gidemediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Bunların sebeplerini saymaya kalksak çok şey var ama biz her iki kulvarda da gideriz diye sezon başında planlarımızı yapmıştık. 4-1'lik mağlubiyet olmaması gereken bir şeydi ama oyuncularımı hiçbir şekilde suçlayamam. Kötü giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz. Bu takımı biz yaptık ve çalıştıran da biziz" dedi.

SABIR GÖSTERSİNLER

'Ben taraftarlar için buraya geldim' sözünü yineleyen Hamzaoğlu, "Muhteşem taraftarla burada şampiyonluklar, kupalar, Avrupa'da güzel başarılar yakalarız diye geldim. Bir kesimle belki yapılarımız uymadı. Ben onlardan rica ediyorum, sezon sonuna kadar sabır göstersinler. Sezon sonu inşallah biz bu takımı söylediğimiz hedefte teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. 'başka bir kulüpten teklif aldınız mı?' şeklindeki soruya Hamzaoğlu, "Oluyor ama bir gün bile düşünmedim. Kimseyle de görüşmedim" yanıtını verdi.

BİREYSEL TEPKİLER BENİ ÜZÜYOR

"Taraftarımızı da memnun edecek oyunu inşallah oynarız" diyen Hamzaoğlu, "Onların sitemlerini de bu sefer haklı görüyorum ama yine de oyuncularımıza bireysel olarak yapılan tepkiler beni üzüyor. Bize yapılabilir, sorumlusu biziz sonuçta. Bunu biz kaldırabiliriz ama oyuncularımızı sahada kaybettiğimiz zaman sahadaki gücümüz azalıyor. Deniz'i, Kubilay'ı kazanma adına kanatta oynatıyoruz. O fedakarlık yapıyor ve kendi bölgesinde oynamıyor. Kubilay'ı da kazandığımızı düşünüyorum" dedi.

BAŞAKŞEHİR'DE OYNAR

Hamzaoğlu, Bogdan Stancu'nun antrenman eksikliği nedeniyle Adanaspor karşısında forma giymesinin zor olduğunu Başakşehir maçında görev alabileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.