Hava Durumu

'Hamzaoğlu arkamda durdu'

İki penaltı yaptırdığı Akhisar Belediye maçının devre arasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla arasında yaşananları anlatan Ertuğrul Ersoy, "Şimdi sahaya çıkıyorsun ve 2-3 tane daha penaltı yaptırıyorsun dedi. Orada ne kadar büyük bir hoca olduğunu anladım" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 05:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 05:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Hamzaoğlu arkamda durdu'

Bursaspor'un genç stoperi Ertuğrul Ersoy, Süper Lig'in ikinci yarısında daha iyi bir performans göstererek Avrupa'ya gitmeyi hedeflediklerini söyledi. Antalya kampında açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki defans oyuncusu kulübün kendisini göndermemesi halinde Yeşil Beyazlı takımdan ayrılmaya niyetinin olmadığını belirterek, "Bunlar genç oyuncuların sürekli söylediği şeyler, belki doğru da çıkmıyor zaman zaman ama samimiyetimle söylüyorum ki hedeflerim arasında burada Avrupa kupalarında kendimi gösterip, yurt dışına çıkmak var" dedi.

ÇIKMAK İSTEDİM, ÇIKARMADI

Türkiye Kupası'nda oynanan ve iki penaltı yaptırdığı Akhisar Belediyespor maçının devre arasında yaşananları anlatan Ertuğrul Ersoy, "Maçta iki penaltı yaptırdım ve benim için kötü geçiyordu. Onları orada yendiğimiz zaman daha rahat üst tura çıkacağız. Devre arasında içeri girdik. Benim moralim çok bozuktu. Hamza hocaya beni çıkartmasını ve kendimi hiç iyi hissetmediğimi söyledim. Hoca da bana, 'Şu maçta seni oyundan alır mıyız? 'Şimdi sahaya çıkıyorsun ve 2-3 tane daha penaltı yaptırıyorsun' dedi. Orada ne kadar büyük bir hoca ve ne kadar güzel bir insan olduğunu anladım" şeklinde konuştu.

PABLO'NUN BAĞIRMASI BİLE KEYİF VERİYOR

Takım kaptanları Pablo Batalla ile ilgili de övgü dolu sözler sarf eden Ertuğrul Ersoy, "İnsanlığı ile karakteri ile bambaşka bir oyuncu. Çok büyük bir insan. Bütün Bursa'nın idolü. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi 1-0 yendiğimiz maçın uzatma dakikalarında topla tam çıkarken topuk yaptım ve topu kaptırdım. Ardından bana bir bağırışı vardı onu hiç unutamıyorum. 'Eyvah ben ne yaptım' dedim. Bayağı bir kızmıştı bana orada. Orada ilk defa onu sinirli görmüştüm. Onun bana bağırması bile keyif vermişti bana" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.