Hava Durumu

Hamzaoğlu bildiğiniz gibi

Bursaspor'da Galatasaray'la ilgili yaptığı açıklamalar sebebiyle yoğun eleştiriler alan Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor'da da Sarı Kırmızılı takımı unutamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu bildiğiniz gibi

Bursaspor'un teknik direktörü olduktan sonra Galatasaray'la ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Yeşil Beyazlı taraftarın tepkisini toplayan Hamza Hamzaoğlu, yeni takımı Osmanlıspor'da da aynı demeçlerine devam ediyor. Sarı Kırmızılı takımı unutamayan Hamzaoğlu, Galatasaray ile zamansız bir ayrılık yaşadığını belirterek, "Tekrar kulübüme dönüp kulübüm için hizmet etmek, yarım kalan işlerimizi, hedeflerimizi tamamlamak istiyorum" dedi.

GERİ DÖNMEK İSTİYORUM

Kariyer planlamasında, Galatasaray'ı tekrar çalıştırmak gibi bir hedefinin bulunduğunu dile getiren 47 yaşındaki teknik adam, "Zamansız bir ayrılık yaşadım. Açıkçası tekrar kulübüme dönmek istiyorum. Ama bunun ne zaman olacağı çok da önemli değil. Geçtiğimiz dönemde de hiç beklemediğimiz anda nasip oldu. Bugün Osmanlıspor'dayım, burası için en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Bir gün yine nasip olursa Galatasaray için her şeyi yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.