Hava Durumu

Hamzaoğlu: Bursaspor, Türkiye'nin Barcelona'sı

Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Osmanlıspor'la el sıkışan Hamza Hamzaoğlu, "Bursaspor'un gönlümdeki yeri Barcelona gibiydi. Ancak hayran olduğum taraftar içindeki marjinal kesime kendimi iyi anlatamadığım için ayrılmak zorunda kaldım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 04:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 04:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Bursaspor, Türkiye'nin Barcelona'sı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazetecilere açıklamada bulunan Hamzaoğlu, Bursaspor'u Türkiye'nin Barcelona'sı olarak nitelendirdi. Hamzaoğlu, "Bursaspor'u sanayi, kültür, kogre ve futbolcu fabrikası kapasitesine sahip, sporcular şehri diye seçtim. Yeni stat, vizyon sahibi yönetim, ateşli taraftar, Mert, Kubilay, Ertuğrul, Ozan ve Enes gibi kendi yıldızını üreten güçlü altyapısı sebebiyle tercih ettim" dedi.

BURSASPOR'LA BAŞARABİLİRDİK

Hamza Hamzaoğlu şöyle devam etti:

"Bursaspor'un gönlümdeki yeri Barcelona gibiydi. Barcelona, Arda'yı, Suarez'i kendi mi yetiştirdi? Hayır. Messi'yi aldı yetiştirdi, Iniesta'yı aldı yetiştirdi. Öyle güzel bir harman yaptı ki ününe ün kattı. Bunu Türkiye'de Bursaspor ile pekala başarabilirdik. Ne var ki; o coşkulu, heyecan ve yüksek enerjisine hayran olduğum taraftar içindeki marjinal kesime kendimi iyi anlatamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Bursaspor'un en büyük handikapı bu baskı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.