Hava Durumu

Hamzaoğlu: Fırsat gelirse 'hayır' demeyiz

Hedeflerinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, daha büyük hedefler için gelecek yılları gösterse de, fırsat gelmesi halinde de ‘hayır’ demeyeceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 04:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Fırsat gelirse 'hayır' demeyiz
Bursapor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor TV’de katıldığı programda merak edilen soruları cevapladı. Alınan güzel sonuçlarla ilgili farklı bir duygu içinde olmadığını belirten Hamzaoğlu, “İşimizi yapıyoruz. Planlı şekilde gidiyoruz. Almamız gereken çok yol var. Her zaman daha iyisini yapacağız. Tribünlerden bize haksızlık yapıldığına inanmıyorum. Ben uğurlamaları, karşılamalardan daha çok önemsiyorum. Önemli olan biz ayrılınca bizimle ilgili güzel sözler söylenmesi. Oyuncularımız ıslıklanmalı, alkışlanmalı. Çünkü Bursaspor forması giyiyorlar. Onların üstünden bize de eleştiri yapıldığının farkındayım. Takım olmak 3-5 ayda olabilecek şeyler değil. Seneler sürebilir. Bursaspor sadece bugün olmayacak. Temkinli transferler yapmamız, geleceği de düşünmemiz gerekir” dedi.

ÖNCELİK TRANSFER DEĞİL

“Ben de altyapıdan 14 yaşında çocuk alır A Takım’da oynatırım” diyen başarılı çalıştırıcı, “Önemli olan sonraki hafta ben o çocuğu tekrar oynatabiliyor muyum? soru bu. Ben çocukları kaybetmek değil kazanmak için doğru zamanı beklemek zorundayım” ifadelerini kullandı. Transferle ilgili de düşüncelerini aktaran Hamzaoğlu, “Biz Avrupa’ya gitmeyi hedefliyoruz. Daha sonra, daha iyisini isteyebiliriz. Ancak bu yıl fırsat gelirse de ‘hayır’ demeyiz. Devre arasında önceliğimiz transfer değil. Eksiğimizi mevcut futbolcularla tamamlayabilmek önemli. İhtiyaç duyulursa yapabiliriz, ancak şu an için böyle bir şey söz konusu değil” şeklinde konuştu. Hamza Hamzaoğlu ayrıca U21 ve Yeşil Bursa’nın öneminin altını çizerek gençlere de hazır olmaları gerektiğinin mesajını verdi.

Pes etmek yok!

Bilal Kısa ile ilgili konuya değinen ve taraftara mesaj gönderen Hamza Hamzaoğlu, “Bilal konusu bizi ve bütün takımı çok üzüyor. Hiçbir oyuncumuz bu tepkiyi hak etmiyor. Küçük bir kesim tepki ortaya koyuyor. Asıl büyük kesim Bilal’e ve takıma destek oldu. İyi günde kötü günde sonuç ne olursa olsun bu destek sürsün. Biz son ana kadar maçı çevirebilecek oyunculara sahibiz. Asla pes etmek gibi bir düşüncemiz yok. Sevineceksek de üzüleceksek de hep beraber bu duyguları yaşayalım” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.