Hava Durumu

Hamzaoğlu: "Hata benim"

Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor maçında galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını söylerken, Kayserispor mücadelesinde 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: "Hata benim"
GALİBİYETİ HAK ETMEDİK

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek saha kenarında değerlendirmede bulundu. 2-0 kaybedilen Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini belirten Hamzaoğlu; “Konuşacak durumda değiliz. Mağlubiyete üzüldük ama galibiyeti hak edecek durumumuz yoktu. Oyun olarak rakibimize üstünlük kuramadık. Bu maçtaki mağlubiyet başta benim hatam. Beşiktaş karşılaşmasında atılmasaydım oyuncular biraz daha gayretli olabilirlerdi. Ne kadar kızarsak kızalım atılmamamız gerekiyor” dedi. 

TELAFİ ETMELİYİZ

Rakibin ilk pozisyonunda golle buluştuğunu belirten Hamzaoğlu, bu sebeple dirençlerinin de düştüğünü söyledi. Taraftardan övgüyle bahseden Hamza Hamzaoğlu; “Taraftarlarımız çok güzel bir şekilde tribünleri doldurdu. Takım kötü oynarken güç oldu fakat biz buna cevap veremedik. Oyuncularıma da söyledim bu kaybettiğimiz ne ilk ne de son maç. Kafamızı kaldırıp önümüze bakmalıyız. Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmamız ve bu karşılaşmayı telafi etmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı. 

Bekir Yılmaz’a fazla yüklenildi

Bekir Yılmaz’a biraz fazla yüklenildiğini savunan Hamzaoğlu; “Hosogai’nin yerine Jem Paul Karacan’ı düşünmüştük ancak rahatsızlanınca Bekir’i oynattık. Bence taraftarımız Bekir’e biraz fazla yüklendi. Yoksa ben burada oynamak istemiyorum deyip takımı düşünmeden hareket edebilirdi. Herkes hata yapıyor” açıklamasında bulundu. 

İlişkimizi mi keselim?

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile yemek yemelerinin taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandığının hatırlatılması üzerine “Ne yapacağız, kesecek miyiz bütün ilişkilerimizi? Ödül törenine gittik, uçakta karşılaştık kendisiyle. Orada sadece Albayrak yoktu” dedi.  Samet AYGÜÇ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.