Hava Durumu

Hamzaoğlu'nun transfer çıkmazı

Transfer dönemi ve yoğun maç trafiğinin aynı döneme gelmesi bunlara ek olarak da sakatların çokluğu nedeniyle takım içinde alternatif yaratamaması Hamza Hamzaoğlu'nu sıkıntıya soktu.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2017 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2017 05:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu'nun transfer çıkmazı

Bursaspor ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yoğun maç trafiği ve transfer döneminin sıkıntısını yaşıyor. Takımını ligde ve kupada oynayacak maçlara konsantre etmeye çaba gösteren genç teknik adam, Side'deki kamp sırasında zaman zaman düşünceli haliyle objektiflere yansıyor. Hamza Hamzaoğlu'nun önceliği transferin bir an önce bitirilmesi. Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle takımda alternatif oyuncu sıkıntısı yaşanması zorlu maç trafiğinde Hamza Hamzaoğlu'nun kafasını en çok meşgul eden konuların başında geliyor.

MAÇ TRAFİĞİ ÇOK YOĞUN

Bursaspor Süper Lig'in ilk üç haftasında sırasıyla Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sadece Başakşehir deplasmanına gidecek Yeşil Beyazlılar'da Timsah Arena'nın zemininin de bozuk olması bir başka dezavantaj yaratan konu. Aynı süreçte Ziraat Türkiye Kupası'nda da Akhisar ve Ümraniyespor'la karşılaşacak Bursaspor, son 16 turuna kalması halinde de 11 Şubat'taki Fenerbahçe maçı öncesi kendisini yine zorlu bir 90 dakikanın içinde bulacak. Tüm bu zorlu tablonun hesaplarını yapan Hamza Hamzaoğlu Side'de çıkış formüllerini araştırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.