Hava Durumu

Hamzaoğlu: "Pozisyon bulduk ama..."

Osmanlıspor’un etkili bir futbol ortaya koyduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, “Oyunu kendi yarı sahamızda kabul edemezdik. Oyunu önde oynadık. Pozisyon bulduk da verdik de. Kazana da bilirdik, kaybede de bilirdik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 07:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: "Pozisyon bulduk ama..."
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrası  önemli açıklamalar yaptı. "İyi bir takıma karşı oynadık" diyen Hamzaoğlu, "Avrupa'da ve ligde etkili oyunculara sahipler. Hızlı hücuma çıkan bir takım. Ancak biz de oyunu kendi yarı sahamızda kabul edemezdik. Önde oynadık. Baskımız pozisyon da getirdi ancak riskler alınca da kendi kalemizde de pozisyon gördük. İkinci yarıda hücumda etkili olamadık. Galip gelmek istiyorduk ancak kazana da bilirdik kaybede de bilirdik. Sahadaki tüm futbolcuları tebrik ediyorum" dedi.

POZİSYONUNU DEĞİŞTİREBİLİRİZ

Batalla'nın kitlenmesiyle Bursaspor'un oyundan düştüğü yönündeki soruya Hamza Hamzaoğlu şöyle yanıt verdi: "Batalla’nın poziyonunu değiştirebiliriz. Sadece Batalla’ya yönelik oynamıyoruz. Herkes Batalla’dan bir şeyler bekliyor doğal olarak. Bu yüzden de oyun onun üstünden dönüyor gibi hissediliyor." Hamzaoğlu ayrıca sakatlıktan dönen Serdar Kurtuluş ve Deniz Yılmaz'ın 90 dakikayı tamamlamalarının sevindirici olduğunu ve bundan sonra daha da iyi olacaklarını belirtti.

Kenarda oturmasını istemedim

Deniz Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle Bursaspor'da haftalardır 11'de şans bulan Kubilay Kanatsızkuş'un Osmanlıspor'a karşı 18'e alınmamasıyla ilgili yöneltilen soruya Hamzaoğlu, "Kubilay'ın maç oynamasını istedim. O yüzden kadroya almadım, U21 takımına gönderdim. Kenarda oturmaktansa maç oynamasının daha iyi olacağını düşündüm" cevabını verdi.

Görülmeyen veriliyor görülen verilmiyor

Hakem hataları ile ilgili de konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Maalesef son haftalarda görülmeyen şeyler veriliyor, görülen şeyler verilmiyor. Aziz Behich'in pozisyonunu da cep telefonundan izledim. Aziz de eliyle oynadı dedi. O zaman yüzde 100 penaltı. Hatalar her zaman olacak ancak biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.