Hava Durumu

Hande Erçel'den annesine acı veda

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, gözyaşları içinde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hande Erçel, cenaze töreni boyunca bir an olsun annesinin tabutunun başından ayrılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Erçel'den annesine acı veda

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Hande Erçel'in bir süredir kanser ile mücadele eden annesi Aylin Erçel, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

HANDE ERÇEL, TAZİYELERİ KABUL EDERKEN AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel hayatını kaybetti. Annesinin ölümüyle yıkılan Hande Erçel'e sevenleri sosyal medya üzerinden binlerce başsağlığı diledi. Hayatını kaybeden Aylin Erçel için bugün Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Hande Erçel taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

CENAZE TÖRENİNE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Annesini kaybeden Hande Erçel'i arkadaşları yalnız bırakmayarak teselli etmeye çalıştı. Aylin Erçel'in cenazesine Murat Dalkılıç, Bestem Su Özdemir, Tolga Sarıtaş, Tolgahan Sayışman, Ahmet Mümtaz Taylan gibi sinema ve dizi oyuncuları katıldı.

Hayatını kaybeden Aylin Erçel için rahmet dileyen Murat Dalkılıç, "Allah rahmet eylesin, güzel bir melek göçtü. Allah huzura kavuştursun" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

Aylin Erçel, bugün Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.