Hava Durumu

Hande Fırat İstifa Etti mi?

'Karargah rahatsız' haberinin ardından büyük tepki çeken Hande Fırat'ın, bugün Hürriyet'ten istifa ettiği iddia edildi. Haberi yalanlayan Fırat "Görevimin başındayım, muhabirliği seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Fırat İstifa Etti mi?

Genelkurmay kaynaklarına sorulan 7 sorunun cevabını 'Karargah rahatsız' başlığıyla veren Hürriyet gazetesi ve gazetenin Ankara temsilcisi Hande Fırat'a hükümetten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki gelmişti.

"ÜZGÜNÜZ, EDİTÖRYAL BİR HATA"

Hürriyet haberler ilgili "Üzgünüz, editöryal bir hata" açıklaması yaparken, gözler haberde imzası olan Hande Fırat'a çevrilmişti.

"HANDE FIRAT İSTİFA MI ETTİ?"

Bu sabah saatlerinde bazı internet sitelerinde Fırat'ın istifa ettiği haberleri yapıldı.

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Fırat ise iddialara akşam saatlerinde twitter adresinden cevap verdi. Haberleri yalanlayan Fırat "İddialar asılsızdır görevimin başındayım" açıklaması yaptı.

"MUHABİRLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Fırat daha sonra internethaber'e konuştu. İstifasının asla söz konusu olmadığını söyleyen Fırat, "İstifam da istenmedi. 20 yıldır bu işi yapıyorum ve şu anda da işimin başındayım. Bu işi severek yapıyorum. Ben muhabirim. Muhabirlik yapmayı da seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.