Hava Durumu

Hande'nin ölümü arkadaşlarını yasa boğdu

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, 16 yaşında kalp krizinden ölen Hande Can'ın okulunda tören düzenlendi. Törende arkadaşları gözyaşları döktü.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande'nin ölümü arkadaşlarını yasa boğdu
İzmir'de okul kantininde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 11'inci sınıf öğrencisi Hande Can'ın okulunda bugün yas vardı.

Arkadaşları oturduğu sıraya çerçeveli bir fotoğrafını bırakıp, karanfillerle donattı. Hande için okulun girişine bir de taziye defteri konuldu. Taziye defterinin, bir hafta boyunca dileyenlerin düşüncelerini yazması için burada kalacağı belirtildi.
Hande için okul bahçesinde düzenlenen törene Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı, Hande Can'ın başarılı, çevresinde sevilen bir öğrenci olduğunu belirtip, "Aramızdan ani ayrılışı bizleri üzdü" dedi. Konuşmaların ardından dualar okunmasıyla tören sona erdi.

Can'ın cenazesinin bugün ikindide Aliağa Merkez Camisi'nde düzenlecek tören ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Okuldaki öğrencilerinde katılacağı tören ardından Can'ın cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.