Hava Durumu

Hande Yener Uludağ'dan açıkladı: 'Ben teferruatım'

Uludağ'da düzenlenen 'Selfy Whitefest 2018' kapsamında sahne alan şarkıcı Hande Yener, gündemde sadece şehitlerin olması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Yener Uludağ'dan açıkladı: 'Ben teferruatım'

Haber: Muharrem Vurucular

Kış turizminin merkezi olan Uludağ'da düzenlenen 'Selfy Whitefest 2018' kapsamında sahne alan Hande Yener en güzel şarkılarıyla başta öğrenciler olmak üzere tatilcilere keyif dolu bir gece yaşattı. Programı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, 'Türkiye olarak çok zor günler geçiriyoruz' dedi. Yener açıklamlarının devamında 'Mehmetçiğimiz bizler için savaşıyor, ve ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Yine çok sayıda şehidimiz var. Bu üzüzcü haberleri duydukça, gönlümüzden hiçbir şey yapmak istemiyoruz ama bir taraftan da işimiz olduğu için devam ediyoruz' dedi.

Özel hayatı hakkında sorulan sorulara ise oldukça net cevap veren Hande Yener "Ben teferruatım, gündem bu kadar can yakıyorken, şehit habeleri geliyorken, benim özel hayatım veya başkalarının özel hayatını konuşmak oldukça basit kalıyor ve yakıştıramıyorum. Umarım yayınlarda daha fazla askerlerimize ve şehitlerimize yer verilir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.