Hava Durumu

Hapisten çıktı yine bonzai satarken yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bonzai sattığı iddia edilen zehir taciri yakalandı. Zanlının, yine aynı suçtan dolayı hapis yattığı cezaevinden 3 ay evvel çıktığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hapisten çıktı yine bonzai satarken yakalandı
Uyuşturucuya savaş açan İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM Büro Amirliği, 59 yaşındaki S.K'nin iş yerinde özel müşterilerine bonzai sattığını tespit etti. Uzun süren takip sonrasında yapılan operasyonda S.K. suç üstü yakalandı. Şahsın iş yerinde yapılan aramada 100 gram bonzai ele geçirildi. Evine de baskın yapan ekipler, 300 gram daha bonzai ele geçirdi. Olayla alakalı 4 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 3 kişi, içici olduklarından dolayı çıkarıldıkları mahkemece denetimli olarak serbest bırakıldı. S.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.K. hakkında daha önce de uyuşturucu madde satmaktan 4 kez işlem yapıldığı bildirildi. S.K.’nın aynı suçtan dolayı hapis yattığı, 3 ay önce de cezaevinden tahliye olduğu bildirildi.

Yakalanan bonzai miktarının bu güne kadar tek seferde yakalanan ikinci büyük miktarda uyuşturucu olduğu, daha evvel tek seferde 520 gram bonzai yakalandığı öğrenildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.