Hava Durumu

Hard diskleri çamlığa atınca teşhis edildi!

Karacabey'de 3 okula girerek müdür ve müdür yardımcısının odalarında bulunan paraları alıp kayıplara karışan hırsız, çaldığı güvenlik kamerasının hard disklerini çamlığa atınca teşhis edildi. Polis, her yerde hırsızı arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hard diskleri çamlığa atınca teşhis edildi!
Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi, ilk olarak Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi kantinine girdi. Kantindeki bozuk paraları alan hırsız, daha sonra hemen yanında bulunan İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesine girdi. Burada müdür ve müdür yardımcısının odalarına giren şahıs, çekmecelerde bulunan toplam 100 lirayı aldı. Hırsızın, çekmecelerde bulunan cep telefonları ve masanın üzerindeki diz üstü bilgisayarı almaması dikkat çekerken, güvenlik kameralarının bağlı olduğu bilgisayarın hard diskini söktüğü öğrenildi. Son olarak Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu’na camdan giren hırsız, burada da yine çekmecede bulunan 100 lirayı aldı. Tüm odalara girerek çekmece ve dolapları karıştıran hırsız, daha sonra bu okulun da güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu bilgisayarın hard diskini söktü.

Sabah okula gelen Şehit Serkan İlköğretim Okulu Müdürü Menderes Girgin’in durumu fark etmesi sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada, çamlıkta 2 adet hard disk buldu. Ekipler, hard disklerde yaptıkları incelemelerde, okula giren hırsızın görüntülerine ulaştı. Camdan girerken net bir şekilde görülen hırsız, polis tarafından her yerde aranıyor. Bu arada okul yönetimi, sınıflarda hırsızın görüntüsünü öğrencilere izleterek, bu kişiyi tanıyan olup olmadığını sordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.