Hava Durumu

Harun'a geç gelen müjde

Bursaspor'lu Harun Tekin, A Milli Futbol Takımımızın İran, Tunus ve Rusya ile karşılaşacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna 6 günlük rötarla dahil edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun'a geç gelen müjde

3 ZORLU RAKİP VAR

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu istediği şekilde bitiremeyen Bursaspor'un milli takıma giden oyuncularıyla yüzü gülmeye devam ediyor. 6 gün önce açıklanan Kırmızı Beyazlılar'ın aday kadrosuna sadece Ertuğrul Ersoy'u gönderme başarısı sergileyen Yeşil Beyazlılar, dün Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamayla Harun Tekin ile de sevindi. 28 yaşındaki başarılı file bekçisi A Milli Futbol Takımımızın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edilme gururunu yaşadı.

KALECİLER BURSA'DAN

Bu sezon Lig'de 31 maçta Bursaspor formasını terleten Harun Tekin'in ise neden 6 gün sonra aday kadroya davet edildiği ortaya çıktı. Kırmızı Beyazlılar'da ilk açıklanan listede kendisine yer bulan Medipol Başakşehir forması giyen Volkan Babacan'ın dün yapılan çalışmada ağrı hissetmesi sebebiyle Timsah'ın 28 yaşındaki file bekçisinin bu duruma bir önlem olarak kadroya alındığı öğrenildi. Bilindiği üzere geçen sezon Bursaspor'dan kiralık olarak İstanbulspor'da forma giyen kaleci Okan Kocuk da A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.