Hava Durumu

Harun'a teklif gelmedi

Bursa Hakimiyet'e konuşan milli kalecinin menajeri Ömer Koray Uzun, kendilerine gelen bir teklifin olmadığını, Harun için sözün Bursaspor'da olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun'a teklif gelmedi

I HABER İrem Özyılmaz I

5 MİLYON € İSTİYOR
Geçen sezon İstanbulspor'da kiralık oynayan Okan Kocuk'un da geri dönmesiyle büyük bir rekabetin yaşandığı Bursaspor kalesinde Harun Tekin'in menajeri Ömer Koray Uzun Bursa Hakimiyet'e özel açıklamada bulundu. Bursaspor'un 5 milyon Euro bonservis ücreti istediği belirtilen ve başkan Ali Ay'ın da bizzat, 'Teklif gelirse değerlendiririz' açıklamasını yaptığı Harun Tekin'le ilgili konuşan Ömer Koray Uzun, "Bize şu ana kadar ulaşan bir kulüp yok" dedi.

MUHATAP DEĞİLİZ
Harun Tekin'in Bursaspor'la sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ömer Koray Uzun, "Varsayımlar üzerine konuşmak istemiyorum. Harun Tekin Bursaspor'un kontratlı futbolcusu. Bize gelen bir teklif yok. Konu bizim dışımızda gelişiyor. Harun'a bir talip çıkarsa ilk önce Bursaspor'la görüşmesi gerekir. Biz daha sonra devreye gireriz. O nedenle ne konuşursak şu an için boşuna" dedi. Bursaspor'da 7'nci sezonunu geride bırakan A Milli patentli Harun Tekin 149 maçta görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.